Meist

USA armee Rangerid on eliitüksus, mis on spetsialiseerunud maapealsetele lahingutele, luuretegevusele ja erimissioonidele.

Rangerid on tuntud oma kõrge koolitustaseme ja võimekuse poolest tegutseda ekstreemsetes oludes ja vaenulikus keskkonnas. Nende ülesannete hulka võivad kuuluda patrullimine, rünnakud, luuretegevus, sihtmärkide hävitamine ning teised erimissioonid, mis nõuavad kiiret ja tõhusat tegutsemist.

Rangerikool on üks raskemaid sõjaväe koolitusprogramme Ameerika Ühendriikides ning sinna pääsemine nõuab kandidaatidelt erakordset vastupidavust, füüsilist vormi, vaimset tugevust ja meeskonnatöö oskusi.

Rangerite koolitus kestab mitu kuud ning hõlmab rasket füüsilist treeningut, navigatsiooni, relvade käsitsemist, ellujäämiskoolitust ja taktikalisi harjutusi. Rangerite väljaõpe on tuntud oma range ja nõudliku olemuse poolest ning ainult vähesed suudavad selle läbida ja teenida selles eliitüksuses.

Kui te olete valinud mind oma koostöö partneriks siis ma hoolitsen teie eest!

Aastal 2023 Liitusin ettevõttega Combat Ready. Combat ready meeskonnaga usume et suudame arendada Juhtimiskultuuri Eestis. Eesmärgiga tõsta Eesti iseseisvust.

Lähtun klientidega suhtlemisel  terviklikule positiivsele kliendikogemusele.

Minu põhimõtted äris ja elus on 4 lahingureeglit ning võitjate mõtteviis. Nende põhimõtetega saate tutvuda allolevas videos.

Aasta allohitser 2022!